Mitt 2018

2018 er året jeg fyller 30. Jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg, mest sannsynlig det siste. Jeg har bestemt meg for å gjøre ting på en annen måte fra nå av, jeg vil leve bedre. Det jeg har lært er at det handler om å ha riktig innstilling. Jeg skal ikke dvele ved fortiden, jeg skal ikke bekymre meg for mye om fremtiden. Jeg skal levet i nuet!

Bøker jeg vil lese i 2018:
∞ Datteren
∞ Jeg er pilegrim
∞ Jeg er Zlatan

Musikk jeg vil høre mer av i 2018:
∞ Karpe Diem
∞ Cezinando
∞ Sigrid

Steder jeg vil besøke i 2018:
∞ Amsterdam
∞ Berlin
∞ Stockholm

Ting jeg vil gjøre mer av i 2018:
∞ Skrive
∞ Fotografere
∞ Bli mer miljøvennlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>